Ferestre din lemn triplu stratificat

30 de ANI experienţă!
Mirastar SRL - din 1992!

De ce să alegi Ferestre din Lemn Stratificat?

 • Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan sunt deopotrivă elegante și rezistente și oferă izolație fonică și termică sporită.
 • Sunt durabile și oferă etanșeitate perfectă la apă și vânt, având o rezistență deosebită la intemperii și oscilații de temperatură.
 • Nu sunt afectate de temperaturile extreme și sunt mai puțin predispuse la condens decât ferestrele din alte materiale.

Solicită o ofertă!

Trimite-ne dimensiunile golurilor de ferestre și uși, împreună cu datele tale de contact, și îți vom transmite calculația de preț şi soluțiile tehnice.

Avantajele ferestrelor din lemn stratificat

Fotografii din portofoliul mirastar

Ferestre din lemn stratificat

Avantajele ferestrelor din lemn triplu stratificat

01.

Eleganță

Casele cu ferestre din lemn masiv au un aspect vizual inconfundabil, oferind eleganță, frumusețe naturală şi senzația de căldură şi confort.

02.

Izolare termică

Ferestrele din lemn asigură o excelentă izolare termică a clădirilor și prezintă o eficiență energetică mărită cu un coeficient de transmitere a căldurii (Uw) mic.

03.

Izolare Fonica

Ferestrele din lemn asigură în mod natural o excelentă izolare fonică iar la nevoie, aceasta poate fi maximizată prin utilizarea straturilor de sticlă de diferite grosimi sau a foliilor speciale.

04.

Durabile

Corect întreținute, ferestrele din lemn au o durată de viață practic nelimitată, lemnul stratificat nefiind afectat de temperaturile extreme și fiind rezistent la intemperii şi oscilaţii de temperatură.

05.

Natural și ecologic

Ferestrele din lemn masiv sunt executate din unicul material regenerabil și sustenabil, lemnul fiind un material natural și ecologic.

06.

Finisaje de excepție

Paleta de culori foarte bogată, de aproximativ 800 de nuanţe de impregnanți folosite cu lacuri transparente sau vopsele din paletar RAL şi NCS

Tipuri de Ferestre

Din lemn triplu statificat

Tipuri de ferestre din lemn produse la comandă de Mirastar

Solicită o ofertă!

Trimite-ne dimensiunile golurilor de ferestre și uși, împreună cu datele tale de contact, și îți vom transmite calculația de preț şi soluțiile tehnice.

Specificaţii tehnice ferestre lemn stratificat

 • Esente Lemn: pin nordic, stejar, meranti
 • Secţiune: 68x86mm
 • Umiditatea lemnului 10-12%
 • Geam termopan cu grosimi de la 24mm – 36mm, toate tipurile de sticlă: clar, mat, fumuriu, reflexiv, ornament etc
 • Geam bipan, tripan
 • Lăcrimar din aluminiu în sistem dublu, protectie toc și cercevea
 • Protecţie anticorozivă cu lacuri şi vopsele pe baza de apă rezistente la ploaie, îngheţ şi raze UV
 • Etanşare cu garnitură, două rânduri, montată pe cercevea, pentru închidere
 • Optional, chit siliconic – la îmbinarea dintre geam şi cercevea
 • Compartimentare: unul două sau mai multe canate, într-o gama de dimensiuni.

STRUCTURA

Ramele ferestrelor sunt executate cu profile din lemn triplu stratificat, uscat la 8-10%, înnădit pe lungime, îmbinat în dinţi. Stratificarea profilelor din lemn are ca scop şi rezultat reducerea drastică a posibilităţilor de deformare şi crăpare a lemnului. Cele mai apreciate ferestre sunt executate din profile de pin nordic, stejar, meranti:

 • 3 scânduri cu grosime de 24 mm,
 • toate straturile îmbinate in dinți (distanța dintre îmbinări mai mare de 20 mm)
 • densitate de 520 kg/m3
 • clasa de duritate (Janka) 940
 • Rezistență la compresiune 850 daN/cm2
 • Rezistență la întindere 5100daN/cm2
 • Rezistență la forfecare 420 daN/m3.
 • Material: lemn triplu stratificat uscat la 8-10%.
 • Furnizor lemn: S.C. HOLVER S.R.L.

PROTECȚIE

Produselor pe bază de apă pentru tâmplăria de exterior folosite de noi, marca ICA (Industria Chimica Adriatica), conferă elasticitate şi rezistență excelentă în timp, la schimbările de temperatură, la umiditate.

Profilele de geam sunt tratate cu substanțe care protejează lemnul şi împiedică formarea de ciuperci şi mucegai, special pigmentate (456 de culori) şi având filtre

UV care protejează suprafața lemnoasă şi împiedică îngălbenirea şi degradarea stratului de lac în timp.

Baițurile, lacurile transparente sau pigmentate și vopselele marca ICA sunt în concordanță cu standardele europene referitoare la clasificarea finisajelor pentru exterior.

Folosim pe lângă baițuri, 1 strat grund si două straturi de lac la interior si baiț grund și 3 straturi de lac la exterior.

FERONERIE

Folosim in producția de ferestre mai robustă feronerie oscilo-batantă, cea a mărcii germane Roto, numărul unu în Europa.

Sistemele Roto NT îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță, confort în utilizare, durabilitate şi design, asigurând închiderea multipunct.

 • Ferestre batante-simple (deschidere doar în plan orizontal)
 • Ferestre oscilo-batante (cu dublă deschidere, ce combină atât deschiderea batantă cât şi cea oscilantă)
 • Ferestre oscilante sau basculante doar în plan vertical (care se lasă pe spate).

Mai multe despre sistemele marca ROTO, utilizate de societatea noastră, găsiţi pe www.roto-frank.com.

Feroneria utilizata de noi este antiefracție cu închidere pe placa in 5 puncte marca ROTO NT, mânere sunt Hoppe Austria, cilindrii si balamalele sunt marca GreenteQ

STICLA

Sticla joacă un rol foarte important în asigurarea protecției termice, solare şi fonice, cel mai apreciat sistem fiind sistemul pachet de 24mm(4/16/4) cu sticlă float şi Low-E (F4/16/Low-E) cu emisivitate redusă, adică un transfer de căldură mult redus, cu Argon, ce ameliorează şi acesta semnificativ performanţa termică şi fonică a unui vitraj.

GARNITURA

Folosim chedere de etanșare pentru falț şi stulp, cât şi etanșări din silicon. Etanșarea la închiderea canatului ferestrei pe toc, se realizează printr-un rând de garnitura de etanșare cu două straturi, din material de bază DIPRO-EPA Trelleborg, cu elasticitate foarte bună. De asemenea, sistemul de etanșare dintre cercevea şi geam se realizează cu un al doilea set de garnitură.

LĂCRIMARE

Folosim lăcrimare de aluminiu în sistem dublu, protectie toc și cercevea, prin care cantitatea de apă care se scurge pe geam este adunată şi condusă mai departe în afara traversei tocului, prelungind durata de viață a profilelor noastre.

Procesul de producţie

01.

Consultanţă

Vă oferim consultanta în alegerea esenţelor de lemn, a feroneriei, a tipului de sticlă şi a culorilor pentru finisaje, cât şi pentru configurarea corectă a ferestrelor dumneavoastră. 

02.

Măsurători

Ofertarea se face în baza măsurătorilor dumneavoastră urmând ca după efectuarea comenzii ferme un specialist Mirastar sa efectueze masurătorile exacte. 

03.

Producţie

Ferestrle intră în producţie la termenul convenit, după stabilirea tuturor detaliilor. 
Punem preţ pe menţinerea unui grad de calitate de ecepţie şi pe respectarea termenelor de livrare. 

04.

Livrare şi montaj

La cerere asigurăm transportul şi montarea uşilor și ferestrelor din lemn produse de Mirastar, într-un număr de localităţi, in funcţie de distanţă.

Solicită o ofertă!

Trimite-ne dimensiunile golurilor de ferestre și uși, împreună cu datele tale de contact, și îți vom transmite calculația de preț şi soluțiile tehnice.

Ce spun clienții despre noi

“Servicii excelente, usi si ferestre de calitate, profesionalism. Mulţumim, Mirastar!.”

Roxana Bogdan

Manager R&C Tradivarius

Produse de calitate foarte buna. Personalul te ajuta si te indruma la fiecare pas! Niste oameni extraordinari! Multumesc!
Alexandra Costea-Georgescu
Transilvania Apartments
Minunată dedicare către clienți și către meseria lor. Originali și inventivi. Contați pe Mirastar.
Adrian Chiris
Proiect Rezidenţial jud. Braşov
Everything amazing, Miruna and her team are just wonderful persons, very highly qualified. The end result was simply breathtaking...
Karin Vochita
Proiect Rezidenţial Bucureşti

Solicită o ofertă!

Trimite-ne dimensiunile golurilor de ferestre și uși, împreună cu datele tale de contact, și îți vom transmite calculația de preț şi soluțiile tehnice.

Fotografii Ferestre din lemn stratificat

din portofoliul MIRASTAR©

Scroll to Top

Solicită cotație de preț

* Campuri necesare