Uși de Interior din Lemn Stratificat

30 de ani experienţă!
Mirastar SRL - din 1992!

Uși de interior din Lemn masiv dublu Stratificat

Ușile de interior din lemn stratificat sunt produse la comandă din esențe de pin nordic, stejar sau meranti, într-o coloristică variată.

Executăm orice model din portofoliul nostru, dar şi după modelul personalizat al clientului.

În cadrul procesului de fabricaţie, urmărim ca produsele noastre să asigure un grad înalt de confort şi o durabilitate maximă. Realizăm uşi interioare pe balamale, uşi interioare armonice sau pliante, uşi interioare culisante, glasvanduri cu panouri fixe şi mobile, cu toc simplu sau uşi cu căptușeală şi pervazuri care îmbracă grosimea pereţilor adiacenţi.

Foaia de uşă este executată cu tăblii frezate din lemn stratificat, respectiv cu ochiuri de geam clar sau sablat.

Pervazurile şi tăbliile pot fi personalizate în funcţie de dorinţele clientului, iar şildurile pot fi alese dintr-o mare varietate de modele, direct din cataloagele producătorilor şi colaboratorilor noştri.

De ce să alegi Uși de interior din Lemn masiv Stratificat?

 • Ușile de interior din lemn masiv stratificat sunt deosebit de elegante, oferă o foarte bună izolare fonică, fiind rezistente şi robuste în același timp.
 • Pentru că lemnul stratificat nu “lucrează” în timp, adică nu suferă deformări astfel că uşile de interior din lemn stratificat au o durată lungă de viaţă
 • Uşile din lemn stratificat, executate la comandă de Mirastar pot fi executate într-o gama foarte variată de modele şi se pot finisa in peste 400 de nuanţe de lacuri şi vopsele

Avantajele Ușilor de interior din lemn stratificat

Fotografii din portofoliul mirastar

Uși de interior din lemn Stratificat

Avantajele ușilor din lemn dublu stratificat

01.

Eleganță

Casele cu uși de interior din lemn masiv au un aspect vizual inconfundabil, lemnul oferind eleganță, frumusețe naturală şi senzația de căldură şi confort.

02.

Izolare termică

Ușile de interior din lemn stratificat asigură o bună izolare termică între încăperi, fapt ce constituie un avantaj atunci când spațiile dintr-o clădire nu sunt încălzite în mod egal.

03.

Izolare Fonică

Ușile de interior din lemn stratificat asigură în mod natural o excelentă izolare fonică iar la cele cu ochiuri de geam, se utilizează sticlă cu grosimi specifice sau folii speciale.

04.

Durabile

Uşile de interior din lemn stratificat au o durată de viață practic nelimitată, lemnul dublu tratificat nefiind susceptibil la deformări cauzate de uscarea neuniformă a tăbliilor în timp.

05.

Natural și ecologic

Uşile din lemn masiv sunt executate din unicul material regenerabil și sustenabil, lemnul fiind un material natural și ecologic.

06.

Design şi finisaje

Uşile din lemn stratificat pot fi executate într-un număr nelimitat de modele, iar paleta de culori este foarte bogată, de peste 400 de nuanțe, atât natur cât şi tip RAAL

Tipuri de Uşi de Interior

Din lemn dublu statificat

Tipuri de uşi de Interior din lemn produse la comandă de Mirastar

Usa dubla de interior Lemn stratificat - Gri

Specificaţii tehnice uşi de interior din lemn stratificat

 • Esente Lemn: pin nordic, stejar, meranti
 • Secţiune: 68x86mm
 • Umiditatea lemnului 10-12%
 • Geam termopan cu grosimi de la 24mm – 36mm, toate tipurile de sticlă: clar, mat, fumuriu, reflexiv, ornament etc
 • Geam bipan, tripan
 • Lăcrimar din aluminiu în sistem dublu, protectie toc și cercevea
 • Protecţie anticorozivă cu lacuri şi vopsele pe baza de apă rezistente la ploaie, îngheţ şi raze UV
 • Etanşare cu garnitură, două rânduri, montată pe cercevea, pentru închidere
 • Optional, chit siliconic – la îmbinarea dintre geam şi cercevea
 • Compartimentare: unul două sau mai multe canate, într-o gama de dimensiuni.

STRUCTURA

Ușile de interior din lemn stratificat sunt executate din lemn dublu-stratificat de diferite esenţe, uscat la 8-10%, înnădit pe lungime, îmbinat în dinţi. Stratificarea profilelor din lemn are ca scop şi rezultat reducerea drastică a posibilităților de deformare şi crăpare a lemnului.

Foaia de uşă este executată cu tăblii frezate din lemn stratificat, respectiv cu ochiuri de geam clar sau sablat.

Uşile sunt prevăzute cu tăblii duble. Cele mai apreciate uşi de interior sunt executate din profile de pin nordic, stejar, meranti, eucalipt, semifabricate achiziționate de la furnizorul nostru HOLVER S.R.L.

 • 2 scânduri cu grosime de …. 24 mm,
 • Straturi îmbinate in dinți (distanța dintre îmbinări mai mare de 20 mm)
 • densitate de 520 kg/m3
 • clasa de duritate (Janka) 940
 • Rezistență la compresiune 850 daN/cm2
 • Rezistență la întindere 5100daN/cm2
 • Rezistență la forfecare 420 daN/m3.
 • Material: lemn dublu stratificat uscat la 8-10%.
 • Furnizor lemn: S.C. HOLVER S.R.L.

PROTECȚIE

Utilizarea produselor pe bază de apă pentru tâmplăria de exterior şi-a câștigat renumele prin combinația perfectă dintre rezistența în timp şi aspectul estetic al produsului finisat. 

Produsele folosite de noi, marca ICA conferă elasticitate şi rezistență excelentă în timp, la schimbările de temperatură și la umiditate.

Ușile de exterior sunt tratate cu substanțe care protejează lemnul şi împiedică formarea de ciuperci şi mucegai, special pigmentate (456 de culori) şi având filtre UV care protejează suprafața lemnoasă şi împiedică îngălbenirea şi degradarea stratului de lac în timp. 

Folosim pe lângă baițuri, 1 strat grund si două straturi de lac la interior si baiț grund și 3 straturi de lac la exterior.

Produsele folosite de societatea noastră, marca ICA, sunt în concordanță cu standardele europene referitoare la clasificarea finisajelor pentru exterior. Mai multe despre tratarea, pigmentarea şi lăcuirea tâmplăriei noastre pentru exterior găsiți pe www.lomilux.ro

 

FERONERIE

Experiența noastră a confirmat că cea mai robustă feronerie este cea a mărcii germane ROTO, numărul unu în Europa, pe care o folosim cu succes de mai mulți ani.

Sistemele ROTO îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță, confort în utilizare, durabilitate şi design, asigurând închiderea multipunct.

O broască multipunct asigură o bună închidere a ușii în mai multe puncte, astfel îngreunând deschiderea forțată prin împingerea sau tragerea ușii. Mai multe despre sistemele marca ROTO, utilizate de societatea noastră, găsiți pe www.roto-frank.com

Feroneria utilizata de noi este antiefracție cu închidere pe placa in 5 puncte marca ROTO NT, mânere sunt Hoppe Austria, cilindrii si balamalele sunt marca GreenteQ

STICLA

Sticla poate fi o componentă importantă a unei uşi de exterior, ea putând reprezenta între circa 80% şi 0% din suprafaţa totală a acestora, funcţie de modelul ales de dumneavoastră.

La uşile de exterior sticla joacă aşadar un important rol estetic dar şi de izolaţie termică, solară şi fonică. Pachetul de sticlă pentru uşile de exterior se realizează cu sticlă clară, fie cu sticlă cu model sablat (hasir, punto, kilim, delta), sau sablat la comandă.

 

GARNITURA

Folosim chedere de etanşare la închiderea foii de uşă pe toc şi de aşezare a sticlei, tăbliei din material lemnos pe uşă.

Procesul de producţie

01.

Consultanţă

Vă oferim consultanta în alegerea esenţelor de lemn, a feroneriei, a tipului de sticlă şi a culorilor pentru finisaje, cât şi pentru configurarea corectă a uşilor dumneavoastră. 

02.

Măsurători

Ofertarea se face în baza măsurătorilor dumneavoastră urmând ca după efectuarea comenzii ferme un specialist Mirastar sa efectueze măsurătorile exacte. 

03.

Producţie

Uşile intră în producţie la termenul convenit, după stabilirea tuturor detaliilor. 
Punem preţ pe menţinerea unui grad de calitate de ecepţie şi pe respectarea termenelor de livrare. 

04.

Livrare şi montaj

La cerere asigurăm transportul şi montarea uşilor și ferestrelor din lemn produse de Mirastar, într-un număr de localităţi, in funcţie de distanţă.

Solicită o ofertă!

Trimite-ne dimensiunile golurilor de ferestre și uși, împreună cu datele tale de contact, și îți vom transmite calculația de preț şi soluțiile tehnice.

Sună!

Scroll to Top

Solicită cotație de preț

* Campuri necesare