Uși de Exterior din Lemn Stratificat

30 de ani experienţă!
Mirastar SRL - din 1992!

Uşile termopan din lemn stratificat sunt produse la comandă din esenţe de pin nordic, stejar sau meranti, într-o gamă şi coloristică variată. 

Executăm orice model din portofoliul nostru, dar şi după un model prezentat de către client, sau în colaborare cu clienţii noştri.

De ce să alegi
Uși din Lemn
triplu Stratificat?

 • Ușile termoizolante de exterior din lemn triplu stratificat sunt deosebit de elegante, fiind rezistente în același timp și oferă izolație fonică și termică sporită.
 • Sunt durabile și nu ruginesc precum ușile din metal sau alte materiale și oferă etanșeitate perfectă, având o rezistență deosebită la intemperii și oscilații de temperatură.
 • Nu sunt afectate de temperaturile extreme și sunt mai puțin predispuse la condens decât ușile din alte materiale.

Avantajele Ușilor de exterior din lemn truplu stratificat

Fotografii din portofoliul Mirastar

Solicită o ofertă!

Trimite-ne dimensiunile golurilor de ferestre și uși, împreună cu datele tale de contact, și îți vom transmite calculația de preț şi soluțiile tehnice.

Uși de exterior din lemn Stratificat

Avantajele ușilor din lemn triplu stratificat

01.

Eleganță

Casele cu uși de intrare din lemn masiv au un aspect vizual inconfundabil, lemnul oferind eleganță, frumusețe naturală şi senzația de căldură şi confort.

02.

Izolare termică

Ușile din lemn triplu stratificat asigură o excelentă izolare termică a clădirilor și prezintă o eficiență energetică mărită cu un coeficient de transmitere a căldurii (Uw) mic.

03.

Izolare Fonică

Ușile de intrare din lemn asigură în mod natural o excelentă izolare fonică iar la cele cu ochiuri de geam, se utilizează sticlă cu grosimi specifice sau folii speciale.

04.

Durabile

Uşile din lemn stratificat au o durată de viață practic nelimitată, lemnul stratificat nefiind afectat de temperaturile extreme și fiind rezistent la intemperii şi oscilaţii de temperatură.

05.

Natural și ecologic

Ușile de exterior din lemn masiv sunt executate din unicul material regenerabil și sustenabil, lemnul fiind un material natural și ecologic.

06.

Design şi finisaje

Uşile din lemn pot fi executate într-un număr nelimitat de modele, cu o paleta de culori foarte bogată, de aproximativ 800 de nuanţe de impregnanți folosite cu lacuri transparente sau vopsele din paletar RAL şi NCS

Tipuri de Uşi de Exterior

Din lemn triplu statificat

Tipuri de Exterior din lemn produse la comandă de Mirastar

Usa de exterior lemn triplu stratificat, esenta de Stejar

Specificaţii tehnice uşi de exterior din lemn stratificat

 • Esente Lemn: pin nordic, stejar, meranti
 • Secţiune: 68x120mm
 • Umiditatea lemnului 10-12%
 • Geam termopan cu grosimi de la 24mm – 36mm, toate tipurile de sticlă: Low-E, 4 Season, clar, mat, fumuriu, reflexiv, ornament etc
 • Geam bipan, tripan
 • Prag din aluminiu
 • Protecţie cu impregnanți, grund și 3 straturi de lacuri şi vopsele pe baza de apă, poliuretanice sau rașini naturale, rezistente la ploaie, îngheţ şi raze UV
 • Etanşare cu garnitură, două rânduri, montată pe cercevea, pentru închidere etanșă
 • Compartimentare: unul sau două canate, într-o gama de dimensiuni.

STRUCTURA

Uşile termoizolante MIRASTAR sunt executate din lemn triplu-stratificat de diferite esenţe, uscat la 8-10%, înnădit pe lungime, îmbinat în dinţi. Stratificarea profilelor din lemn are ca scop şi rezultat reducerea drastică a posibilităţilor de deformare şi crăpare a lemnului.
Uşile sunt prevăzute cu tăblii duble. Cele mai apreciate uşi de exterior sunt executate din profile de pin nordic, stejar sau meranti, semifabricate achiziționate direct de la furnizorul nostru HOLVER S.R.L.

Structura profilelor din lemn stratificat

 • 3 scânduri cu grosime de 24 mm,
 • toate straturile îmbinate in dinți (distanța dintre îmbinări mai mare de 20 mm)
 • densitate de 520 kg/m3
 • clasa de duritate (Janka) 940
 • Rezistență la compresiune 850 daN/cm2
 • Rezistență la întindere 5100daN/cm2
 • Rezistență la forfecare 420 daN/m3.
 • Material: lemn triplu stratificat uscat la 8-10%.
 • Furnizor lemn: S.C. HOLVER S.R.L.

PROTECȚIE

Utilizarea produselor pe bază de apă pentru tâmplăria de exterior şi-a câștigat renumele prin combinația perfectă dintre rezistența în timp şi aspectul estetic al produsului finisat. 

Produsele folosite de noi, marca ICA conferă elasticitate şi rezistență excelentă în timp, la schimbările de temperatură și la umiditate.

Ușile de exterior sunt tratate cu substanțe care protejează lemnul şi împiedică formarea de ciuperci şi mucegai, special pigmentate (456 de culori) şi având filtre UV care protejează suprafața lemnoasă şi împiedică îngălbenirea şi degradarea stratului de lac în timp. 

Folosim pe lângă baițuri, 1 strat grund si două straturi de lac la interior si baiț grund și 3 straturi de lac la exterior.

Produsele folosite de societatea noastră, marca ICA, sunt în concordanță cu standardele europene referitoare la clasificarea finisajelor pentru exterior. Mai multe despre tratarea, pigmentarea şi lăcuirea tâmplăriei noastre pentru exterior găsiți pe pagina furnizorului www.lomilux.ro

 

FERONERIE

Experiența noastră a confirmat că cea mai robustă feronerie este cea a mărcii germane ROTO, numărul unu în Europa, pe care o folosim cu succes de mai mulți ani.

Sistemele ROTO îndeplinesc cele mai înalte cerințe de siguranță, confort în utilizare, durabilitate şi design, asigurând închiderea multipunct.

O broască multipunct asigură o bună închidere a ușii în mai multe puncte, astfel îngreunând deschiderea forțată prin împingerea sau tragerea ușii. Mai multe despre sistemele marca ROTO, utilizate de societatea noastră, găsiți pe www.roto-frank.com

Feroneria utilizata de noi este antiefracție cu închidere pe placa in 5 puncte marca ROTO NT, mânere sunt Hoppe Austria, cilindrii si balamalele sunt marca GreenteQ

STICLA

Sticla poate fi o componentă importantă a unei uşi de exterior, ea putând reprezenta între circa 80% şi 0% din suprafaţa totală a acestora, funcţie de modelul ales de dumneavoastră.

La uşile de exterior sticla joacă aşadar un important rol estetic dar şi de izolaţie termică, solară şi fonică. Pachetul de sticlă pentru uşile de exterior se realizează cu sticlă clară, fie cu sticlă cu model sablat (hasir, punto, kilim, delta), sau sablat la comandă.

 

GARNITURA

Folosim chedere de etanşare la închiderea foii de uşă pe toc şi de aşezare a sticlei, tăbliei din material lemnos pe uşă.

Procesul de producţie

01.

Consultanţă

Vă oferim consultanta în alegerea esenţelor de lemn, a feroneriei, a tipului de sticlă şi a culorilor pentru finisaje, cât şi pentru configurarea corectă a uşilor dumneavoastră. 

02.

Măsurători

Ofertarea se face în baza măsurătorilor dumneavoastră urmând ca după efectuarea comenzii ferme un specialist Mirastar sa efectueze măsurătorile exacte. 

03.

Producţie

Uşile intră în producţie la termenul convenit, după stabilirea tuturor detaliilor. 
Punem preţ pe menţinerea unui grad de calitate de ecepţie şi pe respectarea termenelor de livrare. 

04.

Livrare şi montaj

La cerere asigurăm transportul şi montarea uşilor și ferestrelor din lemn produse de Mirastar, într-un număr de localităţi, in funcţie de distanţă.

Solicită o ofertă!

Trimite-ne dimensiunile golurilor de ferestre și uși, împreună cu datele tale de contact, și îți vom transmite calculația de preț şi soluțiile tehnice.

Ce spun clienții despre noi

“Servicii excelente, usi si ferestre de calitate, profesionalism. Mulţumim, Mirastar!.”

Roxana Bogdan

Manager R&C Tradivarius

Produse de calitate foarte buna. Personalul te ajuta si te indruma la fiecare pas! Niste oameni extraordinari! Multumesc!
Alexandra Costea-Georgescu
Transilvania Apartments
Minunată dedicare către clienți și către meseria lor. Originali și inventivi. Contați pe Mirastar.
Adrian Chiris
Proiect Rezidenţial jud. Braşov
Everything amazing, Miruna and her team are just wonderful persons, very highly qualified. The end result was simply breathtaking...
Karin Vochita
Proiect Rezidenţial Bucureşti

Fotografii Uși de Exterior din lemn stratificat

din portofoliul MIRASTAR©

Solicită o ofertă!

Trimite-ne dimensiunile golurilor de ferestre și uși, împreună cu datele tale de contact, și îți vom transmite calculația de preț şi soluțiile tehnice.

Scroll to Top

Solicită cotație de preț

* Campuri necesare