MIRASTAR SRL

Tâmplărie de artă
din 1992

Istoric MIRASTAR srl

Societatea noastră a fost înființată în 1992 de către Petru Fulea, un om de o calitate și o putere de muncă excepționale. 

Mirastar este o afacere de familie în care integritatea și competența sunt valori fundamentale după care ne ghidăm.

De la tatăl meu am preluat sloganul “Tâmplărie de artă” pe care am fost determinată de la început să îl duc mai departe, încă din 2014 când am preluat cu mândrie societatea ca unic administrator. 

 

30 de ani de Tâmplărie de Artă

După 30 de ani producem în continuare cu multă pasiune și atenție la detalii, tâmplărie de calitate.

Ne-am specializat pe producția de ferestre şi uși termoizolante din lemn triplu stratificat si uși de interior din lemn dublu stratificat, executate la comandă.

Cu un număr de șase angajați, fiecare cu specializarea, talentul, experiența şi calitățile sale, formăm o echipă puternică, cu idei inovatoare, versatili și adaptabili, gata să găsim soluțiile cele mai potrivite pentru proiectele clienților noştri.

Valorile noastre

De-a lungul existenței Mirastar am fost mereu preocupați de aducerea produselor noastre la un standard cât mai înalt de calitate. Lemnul este și va rămâne un material nobil și ecologic și tratat în mod corespunzător devine tot mai valoros odată cu trecerea timpului.

Lucrăm cu pasiune si atenție la detalii, păstrând căldura lemnului în proiectele noastre folosind în acelaşi timp tehnologii moderne de producţie și finisare.

Cu un respect deosebit pentru natură şi mediul în care trăim, suntem dedicați țelului de a produce tâmplărie care să reziste în timp, adaptată la cerințele moderne de calitate și de funcționalitate.

Miruna Fulea,
administrator Mirastar SRL

 

Picture of Miruna Fulea

Miruna Fulea

Administrator Mirastar SRL

Furnizori

Suntem mândri să lucrăm îndeaproape cu furnizorii şi partenerii noştri,  aleși pentru performanţa produselor lor, a standardelor înalte de calitate, pentru fiabilitate, transparență și responsabilitate.

Aceștia sunt partenerii Mirastar care contribuie la livrarea celui mai bun produs disponibil pe piață!

Solicită o ofertă!

Trimite-ne dimensiunile golurilor de ferestre și uși, împreună cu datele tale de contact, și îți vom transmite calculația de preț şi soluțiile tehnice.

Scroll to Top

Solicită cotație de preț

* Campuri necesare